2009. január 31., szombat

18.


Ez a nap is eljött!...nagykorú lett legkisebb lányunk, Ajna is...most már nincs egyetlen kiskorú sem a családban... érettségi -ezzel együtt felvételi- s menthetetlenül megkezdi ő is az önálló életét. Persze ez egyelőre sok változást nem hoz életünkben, mert minden marad a régiben.

Bruercsi kérdezett régebben, hogy miért ezt a nevet választottuk, s mit is lehet róla tudni. Nagyon egyszerű a válasz!?... azért választottam ezt a nevet (s a papa is rábólintott) mert az utónév könyvben még az alábbiak mellett az is mellé volt írva, hogy Anna finnül. Mivel sok Anna volt ismeretségi körben, s nekem is nagyon tetszett, de nem akartam xdikannát, ezért hogy a "káposzta is megmaradjon, a kecske is jóllakjon" erre a névre esett a választás. A jelentése is meggyőző. ;D

AJNA- finn eredetű; jelentése: szépség, báj, kedvesség.

Ennyi évesen, már ki lehet jelenteni, hogy illik hozzá a neve...szépnek szép! no nem mindenkinek, de nekünk igen, hísz az miénk!...bájos és kedves! hááááát mi más is lehetne?! hísz tiszta anyja!!! :P:D...jóvanna! félre a tréfát, tényleg egy ideális gyerek, panaszunk nem lehet rá, szeretik, kedvelik mindenhol.




6 megjegyzés:

Kaoka írta...

Drága Körmi! Nagyon boldog születésnapot kívánok Ajnának. :) Jövő héten lesheted a postást, már mászok ki a nyavajából, el tudom hagyni a lakást. :) Bocsánat a megvárakoztatásért, de hosszúra sikeredett nyavaja. :) Ennyi elég is volt belőle. :D

bruercsi írta...

Booldog, boooldog boldog születésnapot...! :)
Köszi, hogy elmondtad legkisebb lányod nevének történetét. Jó volt tegnap találkozni, csak olyan gyorsan elrepült az a kis idő! Meg annyi mindent meg kellett nézni, beszélni... Na majd legközelebb! :)

maca írta...

Isten éltesse Ajnát, sok sikert a felvételihez és az érettségihez!

Nagyon vártalak benneteket tegnap, de sajnálom, hogy nem volt időnk többet beszélgetni.
No majd legközelebb.

Mehike írta...

Nagyon Boldog Nagykorúságot kívánok Ajnának. Tetszik a lánykád neve, tényleg nem lett x.:-)))

Ibcsy írta...

Sok boldog szülinapot a leányzónak!
Nagyon szép, különleges neve van.

dit írta...

Boldog szülinapot Ajna! Neked Éva: jó sütést-főzést-ünneplést és persze utána, pihenést is! :o) e

Related Posts with Thumbnails