2009. január 1., csütörtök

2009.01.01.



Ismét eltelt egy év! Az "ó évre" visszatekintve, összegezve, nekem nem volt jó évem...legalábbis én így érzem...történt valami ebben az évben, amit a mai napig még nem tudtam feldolgozni, ami minden jót elnyomott, igyekszem én helyrerakni, de nem igen sikerül, újra és újra felszakad a seb, döntést kellene hozni, de nem megy...

"Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz"

Ezt kaptam a mai bölcsességemnek ... na igen, kicsit hiszek a jóslásokban, horoszkópokban, "égi jelben" stb... mindig el is olvasom őket :D , s utólag mindig megállapítom, hogy kicsit segített az előrelépésben. Hisz mindennek oka van, talán ennek az idézetnek is!?

Azért az egy-két-pár rosszon kívül ami tavaly történt, sok jó is történt, pl. a rátalálásom a patchworkra, amit a karcagi tábor indított el, vagy a blogolás, ami a patchwork nélkül biztos nem jött volna létre, s akkor a sok új ismerős sem lenne...tehát örülök annak ami van, annak hogy így alakult. :)

Terveim is vannak -mint már egy régebbi bejegyzésemben is említettem- 5,10,100 éves tervek, de még óvatosan tervezek, még csak ismerkedem a technikával, tehát amit megvarrok, az egyelőre mind apróbb ajándék, de azért remélem lesznek még komolyabb terveim is. Más technikákat is jó lenne megismerni -szalaghímzés, gyöngyfűzés- vagy a régieket felmelegíteni -kötés, horgolás- de most egyelőre elég lesz a patchwork is, elég lesz - pár évre - annak minden csínját-bínját megtanulni.











7 megjegyzés:

Mamis írta...

Kívánom, hogy ebben az évben az összes terved valóra váljon, és egy jobb és szebb ÚJÉVET!!!

maca írta...

Váljanak valóra terveid, kerüljön el bú és bánat, ez kívánom neked tiszta szívemből.

Bea írta...

Kívánom, hogy minden álmod, terved valóra váljon ebben az új évben! BÚÉK!

bruercsi írta...

Idén remélem nem csak szebb, de SZÉP éved lesz!!!!
Hogy egy kis segítséget nyújtsak a terveid megvalósításában:
a szalaghímzésben szívesen segítek, amit tudok... szóljál, ha szeretnéd! :)
A gyöngyfűzésben kevésbé vagyok otthon, inkább a gyöngyszövésben, de abban is szívesen segítek

Körmi írta...

Köszönöm szépen lányok!
Már egészen elfelejtettem ,hogy a varrás mennyi örömöt tud adni. Így ha valami nem "kerek", csak leülök a varrógéphez.

Ercsi köszönöm a segítséget, biztos hogy rá fogok szorulni. Ha van egy kis időd elküldenéd az emilemre a dec-i csop.fogl. neszi útmutatásait, köszönöm előre is.

bruercsi írta...

Oké, küldöm! Csak egy kis időt kérek, hogy előkotorjam és valahogy bevarázsoljam a gépbe.Nem baj, ha jövő hét lesz belőle?

Körmi írta...

Ercsi! Dehogy baj! várok türelmesen. Köszönöm! :DDD

Related Posts with Thumbnails