2009. január 14., szerda

Az első lépések...




Végre összeszedtem az első 5 blokkomat -no a Zsuzsi kimaradt, mert azt nem ebben a színvilágban varrtam- tehát akkor az első 4 blokkomat, s addig csűrtem-csavartam míg ez lett belőle. Neve is van ám!! "Az első lépések" :DDD Most egy kicsit bajban vagyok mert nem tudom hogy is tovább. Mondjuk falikép lesz belőle -ugyan mi más is lehetne?!- akkor ugyebár lesz egy hátlapja, s közé mit tegyek bélésnek? vékony flizt? (hogy is kell írni??) vagy vásznat? és hogy tűzzem le?? Légyszíves adjatok tippeket, ehhez még túl kezdő vagyok.


6 megjegyzés:

dixike12 írta...

Igen flizt tegyél közé, azután hátlapot. Kézzel kellene tűzni, a varrások mentén szépen egyenletesen.

Bea írta...

A béléshez és tűzéshez nem tudok hozzászólni, viszont a kép nagyon szép lett és igazán hangulatos színei vannak. Első lépésnek tökéletes:))

Lonci (Győr) írta...

Azt nem mondanám meg, hogy mi legyen belőle, de vlízt (vékony vatelint) tegyé közé . A tűzés pedig, ami szerintem hozzá illik Geometriai formák legyenek , hegyesszögek, ne ívesek.Ha nehezen megy, akkor a varrások mentén, vagy a varrásárokba tűzd meg, ha még nem egyenletes a tűzésed, az irányt is ad. Ez csak az én véleményem, hallgass meg másokat is.

Kaoka írta...

Ügyes vagy! :) Ha kilépketted magadat, nézz be hozzám. :)

36évi írta...

Én még nem hátlapoznám, biztos fogtok további blokkokat is tanulni. Akkor tovább bővülhet a gyűjteményesed. :)
De ha befejeznéd, akkor hallgass az előttem szólókra.
Azért én a mostani állapotára is tennék egy vékony 1-2 cm-s virágos keretet, majd arra újra egy szélesebb (ugyanakkorát, mint most az ucsó) feketét.

dit írta...

Nagyon jól összehoztad!Érdeklődve olvasgatom a tanácsokat, hátha okulok belőle. Te még szabin vagy? Esetleg sikerült a 48 órás napokat kiharcolnod az illetékestől? Azonnali válasz várok az időkitolás ügyében!-e

Related Posts with Thumbnails