2009. január 18., vasárnap

Szalagavató...




Tegnap volt a "kis" családunk utolsó szalagavatója, ami azt jelenti, hogy már a legkisebb is itt tart!...elég nehéz ezt megemészteni...biztos mindenki túlesett ezen az érzésen akinek ilyen idős gyermekei vannak, de én valahogy úgy éreztem, hogy ez nálunk -a sok gyerek miatt- sosem fog bekövetkezni, ill. hát tudtam hogy befog, de csak majd valamikor, sokára...úgy látszik a gyermekeink is öregszenek!!!...Tehát tegnap az egész család összeszedte magát, s irány a Nemzeti Sportcsarnok. Rengeteg kocsi, rengeteg ember -4 osztály hozzátartózói- de szerencsére időben mentünk, s sikerült -no nem egészen ott ahol kellett volna- jó helyett szereznünk...ami aztán szépen dugába is dőlt, mert nem tudni mi történt, de egy kicsit felborult a rend, s senki sem ott ült ahol az ő gyerekének az osztálya volt! Irtó muris volt, hogy amikor a szalagot tűzték mindig szimmetrikusan a másik oldal örömködött!! No de tévedni emberi dolog, s hát a szervező is tévedhet!! Lényeg a lényeg, hogy a gyerekek nagyon ügyesek voltak, a keringő jól sikerült, senki sem bakizott bele, az osztálytáncok pedig ötletesek voltak.


A következő aki a szalagot kapja Ajna...

Felkészülve a keringőre...



Teljes erőbedobással...

4 megjegyzés:

leda írta...

De jó, a mi szalagavatónk is itt volt 8 évvel ezelőtt... (A legjobb hely egy ilyen rendezvényre szerintem.

bruercsi írta...

Gratulálok! Zajlik nálatok az élet! Érdekes neve van a lányodnak: Ajna. Mit jelent, mit lehet tudni erről a névről, hogyan választottátok? Szánnál erre egyszer bejegyzést? Biztos a másik három név is érdekes...

Monika írta...

hÁT IGEN!Felnőnek.....Néha kicsit fáj,hogy elmúlt a gyerekkor,máskor meg fantasztikus nagy öröm,hogy ilyen szép felnőtt emberek a gyerekeink!!!

maca írta...

Gratulálok Ajna sikeréhez, és anyukának is a lányához! :)

Related Posts with Thumbnails