2009. január 2., péntek

Szösssz-mösssz tartó


Most hogy Juhizs jóvoltából megtudhattam, hogy mit is lehet csinálni óév utolsó, valamint újév első napján töredelmesen bevallom, hogy én bizony nem száműztem a varrógépet...ha már egyszer elől volt!!!?? :D...annak ellenére nem, hogy varrni, mosni, teregetni és nem tudom mit még nem lehet ilyenkor. Az történt ugyanis, hogy kis-nagycsaládunk életében bekövetkezett az ami eddig elképzelhetetlen volt eddig, egyedül voltunk a Papával szilveszter éjjel, egy árva gyermek sem volt itthon, mindenki elment bulizni.Na ennek örömére/bánatára birtokba vettem az étkező asztalt, s hajnalig varrtam. Az eredmény 2 kukás tűpárna ( KicsiKató ) és 3 hímzős nesszeszer (Edige) félig készen. Tegnap és ma készre varrtam a kukás tűpárnákat -szerintünk szössssz-mösssssz tartó-, valamint megtaláltam a hímzős neszihez a szalagokat, amit még 15 éve vettem valamihez, s szerencsére nem dobtam ki, mert hát jó lesz az még valamire!! és milyen igaz is lett!! Igaz eddig sem dobtam ki semmit, ezentúl meg aztán pláne nem fogok! csak a ház falai ki ne dőljenek!? :DDD A hímzős neszikről még a ollótartó szalag és a fonaltartó karikák hiányoznak...valakinek esetleg van tippje, hogy olyan helyes kis szívalakú fonaltartó "karikát" hol lehet kapni? ...vagy esetleg mivel helyettesítsem??
Ez a szösssz-mösssz tartó ajándéknak készült Ágnes napra. Leendő tulajdonosa varrónő, remélem fog neki tetszeni. Varrtam hozzá tűpárnát is, amire gumiszalagot varrtam, hogy a kezére is fel tudja húzni amikor ruhát próbál/igazít...






Tűpárna nélkül...
Tűpárnákkal együtt...a piros készült először, s hát nem lett tökéletes, ezért fénykép sem készült róla, de én "első látásra" beleszerettem, és hát hiába van tele hibával, akkor is az enyém!!!

Tűpárnák magukban....

10 megjegyzés:

F.Gina írta...

No, én meg ezt szeretném látni élőben :)) Nagyon klassz, és hasznos jószág !

N.Zsuzsi írta...

nagyon hasznosan töltötted az év első napját :D

Kaoka írta...

Hű-ha! Nagyon helyesek lettek. Ezért aztán érdemes volt virrasztani. Én képtelen vagyok este 11 után varrni. Csukott szemmel még nem próbáltam. :)

KicsiKató írta...

Nagyon szépek lettek, örülök, hogy rákaptál az ízére:))))

BÚÉK!

Ibcsy írta...

Nagyon tetszik! Még jó, hogy inkább varrtál:-)

maca írta...

Körmikém, ahhoz képest, hogy csak az idén kaptál rá a foltvarrásra igen termékeny van, gratulálok! Csak így tovább :)

Juhizs írta...

Ha-ha... én is varrtam... női munkatilali nap ide, v. oda, úgy döntöttem, hogy mi esetünkben a varrás az nem MUNKA, hanem hobbi - ergo művelhető.... ;-)
Nagyon tetszik a szösz-mösz tartód!!

F.Gina írta...

Egyre inkább esz a fene egy ilyenért !!! Ahogy szokás mondani : Minél többször nézem, annál inkább tetszik :))
Remélem, hozol ilyet zsákbamacskának, én meg jól megnyerem ! Vagy esetleg egy csere ?

Körmi írta...

Szerintem legyen csere!...a zsákbamacskában én nem bíznék!!!:DDD...báááár ha eleget varrok!? (elég=pont annyi, mint a résztvevők száma s akkor tuti a nyeremény!!) ;-D

F.Gina írta...

Akkor gondolkodj rajta, hogy mit kérsz érte, és az összejövetelen megbeszéljük !

Related Posts with Thumbnails