2009. február 11., szerda

Megérkezett!! :D


Ma megérkezett Kaoka "papucskája"!!! :D Ha jól emlékszem -már pedig jól emlékszem!... hisz megnéztem!? ;D - arról szólt a játék, hogy aki kitalálja mekkora méretű a képen látható papucska, megkapja ajándékba. Azóta is azon töröm a fejem, hogyis sikerült így beletalálnom!!... jó, jó a 7-es a szerencse számom, de hát azt csak a poén kedvéért írtam!!... na de hát ez most már lényegtelen, a lényeg hogy szerencsésen megérkezett az ajándékom! :DD
Első gondolatom -mikor megláttam a csomagot az volt, hogy vajon ki küldhetett nekem ekkora csomagot!? Egyedül csak Kaokától vártam a papucskákat, ahhoz ez a csomag túl nagy volt, nem hiszem, hogy ekkora dobozba tette őket, báááár hát papucs, s akkor cipős doboz dukál neki!!:D Aztán mikor kibontottam, egyik ámulatból a másikba estem! Nézzétek mennyi minden volt benne!!!
S ez a baba!!!!... nagyon aranyos!!!



Kaoka!! Köszönöm szépen az ajándékokat! Nagyon, de nagyon örülök neki! :D

3 megjegyzés:

Kaoka írta...

Drága Körmi!
Örülök, hogy megkaptad a kis csomagot és tetszik is a tartalma. :) Megérdemled, mert annyiszor írtál nekem és velem voltál, mikor rossz kedvem volt. :)

bruercsi írta...

Hát Körmikém! Pöstiesen szólva: ez nem semmi!! Kaoka egy bőkezű tündér, nagyon sok szép mindent kaptál! Használd, nézegesd sokáig örömmel őket!

F.Gina írta...

Sok sok gyönyörűt kaptál :))
Ugye megmutatod a csoportban ?

Related Posts with Thumbnails