2009. március 19., csütörtök

Összeraktam!! ...

Sikerült összeraknom a "forgós" elemeit. Ezt tanultuk Ginától a KV után. Először el voltam keseredve mert nem igazán sikerült az anyag választás, a két virágos nagyon hasonlít egymásra. De aztán ez az összeállítás meggyőzött, hogy nem is olyan rossz. Ezt a formát raktam ki először, s mindjárt annyira megtetszett, hogy már nem is próbálkozom másképp rakni. Csak varrok még hozzá egypár forgót, mert ez kevés, no meg egyet el is szabtam, ezért hiányzik a sötétzöld sarok.
Most már csak szépen(ez lehet hogy nehéz lesz) össze kell varrni, s kitalálni hogy mi is légyen belőle!? Egyelőre egy terítő a "nyerő", de még alszom rá egyet! :D

6 megjegyzés:

Lonci (Győr) írta...

Nagyon jó:-))) Vidámak a színei is. Méhike is kész lett vele, az is nagyon jó. Sajnálom, hogy olyan kurtán- furcsán ért véget a Lőrinci látogatásom, de ha olvasod a blogomat megértesz. Remélem jössz Tbányára április 4.-én, akkor többet tudnánk beszélgetni. Már nagyon várom! És a szívemet sem adtam oda NEKED((( de bánt!

Jutus írta...

Hú!!!....Nagyon ügyes vagy!A varrós táskád is nagyon jó lett!Megkaptad az infómat az anyagokról?Én nagyon sajnálom hogy nem tudtam elmenni a Lőrincre,biztosan sokat tanultam volna én is.:( De nem panaszkodom mert bégre láthattam a fiam!!!:))))

Mehike írta...

Drága Körmi !

Te hol ültél ? mi miért nem találkoztunk? Vagyis találkoztunk csak nem azonosítottuk be egymást:-)

Abile írta...

Tényleg nagyon szépek az anyagok is és a forgóid is! Szuper!

F.Gina írta...

Szuper lett !
Feltettem a Gyors blogra, ha nem baj :))

mmama írta...

Nagyon szupi ez a forgós.
És az alant lévő táska is jól néz ki.
Még funkciója is lett.
Nagyon ügyes vagy.

Related Posts with Thumbnails