2009. április 18., szombat

Mintadarab...


Az elmúlt héten ezeket a virágokat varrogattam teljes gőzerővel, "se láttam, se hallottam" csak varrtam! 2 hete a papirra-varrást tanultuk a tanfolyamon, s ez adta az ötletet, hogy mi is lesz a "csomagoló anyag" a tanárok ajándékának. S ahogy lenni szokott az ötletet tett követte, vettem A5-ös jegyzetfüzeteket, majd elméletben megalkottam rá a borítót. Már csak a minták hiányoztak. 2 napomba tellett mire találtam annyit, hogy minden tanárnak különfélét tudok készíteni. Szerencsére a nagy részét "számozással" együtt találtam, de volt olyan minta is amit csak kép után próbáltam, s biztos nem lett szabályos - már ha van a papírra varrásnál szabály?! hogy mégis a vágások hogy is helyezkedjenek el? vagy csak ahogy sikerül?!... no nekem az utóbbi! - Jajjjj! nagyon beleszerettem ebbe a technikába!!! :DDD
Itt vannak a többiek is! sajnos nem igazán sikerültek a képek, nem mindegyik "élethű" a szinek nem igazán stimmelnek. Fruzsi lányom megígérte, hogy holnap lefényképezi ő is. :)









És akkor jöjjön a mintadarab!!! Ilyen borítókat szeretnék varrni. Az elsővel azaz ezzel, jó sokat elszöszmötöltem, remélem most már a többi gyorsabban fog menni!

"kívülről"

"belülről"
Ami a borítón van, és ez a négy minta pedig a férfi tanároknak készült...ne hogy má virágot kapjanak?! :DDD
Ja!! és a "zsebben" lesz a könyvutalvány. Azért ez szebb csomagolás, mint a boríték!!...vagy nem???

15 megjegyzés:

Tigrislilijom írta...

Nagyon jó mintákat találtál. Szépen alakulnak az ajándékok!
Mi újság a macis mintával? Megvarrtad már?

Lonci írta...

Egyedi, szép ajándékokat találtál ki. Biztosan örülni fognak neki az ajándékozottak.480108

bruercsi írta...

Hát, nem vagy igaz! Tényleg varrtál, mint a gép! És milyen szépeket, egyik jobban tetszik, mint a másik!!!Elkérhetném egy-kettőnek a mintáját? Nagyon jó ötletet találtál ki, ilyet biztos nem kapnak minden évben! Egyet nem értek, hogy teszed bele a noteszt a tartóba? Elhozod majd pénteken?

KicsiKató írta...

Nem semmi.. Eddig nem igazán fogtak meg ezek a papírra varrásos minták, de ettől a mintadarabtól elolvadtam... Gyönyörű, ízléses, harmonikus... Lehetne gyorsan kérnem felvételemet a tanári karba?:)))

Szerintem a többi gyorsan fog menni, én is sokat elszöszmötölök az első darabokkal, amíg kitalálod a sorrendet, mit hova, a többi már pörög rendesen:))

Nyafkamacska írta...

Ezek gyönyörűek!

leda írta...

Dehogynem! Szerintem nagyon fognak örülni. Ritkán kap az ember tanárként igényeset és szépet! :)
Óriási nem csak az ötlet, de a kivitelező is! :))))

Mamis írta...

Én is tanár voltam ám......
Nagyon szépeket alkottál!

dit írta...

Nagyon szépek lettek! Nagyon ügyes vagy és kitartó!e

Ibcsy írta...

Én imádom a papírvarrást. Nagyon tetszenek amiket varrtál, az ötlet pedig szuper!

Nóra írta...

Nagyon jó ötlet,kölönleges ajándékuk lesz a tanároknak és szép mintákat találtál hozzá!

Körmi írta...

Jaj de örülök, hogy nektek is tetszik!!! :D ...Lehet sorbaállni a "körmi porta" előtt!!!... mindenki be van véve a tanári karba!! ;DD
Bruercsi! Viszek majd mintákat péntekre, no meg kész borítót is.

Tigrislilijom! A macis minta is alakul egyelőre fejben, csak most ez a "tanári projekt" elsőbbséget élvez, mivel jövő hét csütörtökön ballagás, ezért az ajándékokat az utolsó órákon adják át ...pedig a macis dolog is mindjárt aktuális lesz!! ajaj!! valahogy osztódnom kellene!!?? :DDD

dit írta...

Csak állok itt a kapuban és sehol a virágeső! :o(e

Pillle írta...

Az a borító! Nagyon-nagyon tetszik! Eddig nem rajongtam a papírra varrásért, de úgy látom érdemes kipróbálni. :)A fiús blokkok is nagyon bejönnek :)

Mehike írta...

Szombaton átadnám Tatabányán a Loncitól nyert szivet ha jössz a Folt-Volt csopotr KV-jára.

maca írta...

Körmi, én csak tátott szájjal nézem ezeket a csodákat, és a nemlétező kalapomat emelem előtted!

Related Posts with Thumbnails