2010. január 24., vasárnap

Csatlakoztam...



Jelentkezésemnél azt írtam, hogy nincs sok befejezetlen munkám ill. nincsenek UFO-im, no ez nem igazán fedi a valóságot, hisz a sok tanfolyami, tábori darabom közül azért akad egy tucatnyi ufo-ka, tehát egész évre benevezek! :D

Tehát az Iglice Foltműhely játékra hív benneteket! A szabályok a következők:



1. A résztvevők az alábbi linken a hozzászólások között jelzik részvételi szándékukat. Csatlakozni az év bármely szakában lehet!


2. A blogjukban is megemlítik, hogy résztvesznek, és az oldalsávban kiteszik a logót egy erre a bejegyzésre mutató linkkel.


3. Minden hónap utolsó napjáig befejeznek egy korábban elkezdett munkát, erről készítenek egy blogbejegyzést, és az iglicefolt kukac gmail pont com -ra is küldenek értesítést.


4. Textil-alapú munkákkal (foltvarrás elsősorban, de lehet egyéb varrott, kötött, horgolt, hímzett is) lehet nevezni.


5. Ez a játék NEM versenyfutás, NEM kötelező MINDEN hónapban kész munkával jelentkezni! :-)


6. Természetesen a nyeremény se maradhat el! :-) A legfontosabb nyeremény a saját jó belső érzésed lesz, hogy jó érzéssel tudsz a tükörbe nézni: "Ezt is megcsináltam!".


7. A hónap utolsó napjáig befutott pályamunkák között egy ajándékot sorsolok ki. Év végén az összes munka közül kerül ki a fődíj nyertese. Azok között, akik minden hónapban neveztek, különdíjak kerülnek kisorsolásra. A nyeremények garantáltan Iglice-stílusúak lesznek!


Nincsenek megjegyzések:

Related Posts with Thumbnails