2008. október 13., hétfő

Csillag...

A 3. tanfolyamot félfenékkel ültem végig -a másik felével a legkisebb szülői értekezletén ültem :D- nagyon pechesnek éreztem magam, hogy pont ezen a foglalkozáson nem tudtam elejétől ott lenni...igaz így a kecske is jólakott és a káposzta is megmaradt!!:D... Szerencsére nem volt olyan nehéz így sem, hogy csak szóban kaptam eligazítást. Sajnos nem sikeredett tökéletesre, pedig ezt az anyagot egy álom varrni, későn kaptam észbe hogy az én gépen 0,5 varrásszélességre van állítva, nem 0,7-re...vagy az elcsúszásnak, ill. az egyik oldal szélesebbnek nincs köze ehhez?? Lehet, hogy csak nem négyzet a négyzet??...nálam minden lehet!!??... A kunyhót is megvarrtam mégegyszer most már a csíkok is rendben vannak, mind sorrendileg, mind párhuzamosságilag. Nagyon megtetszett ez a kombináció így még rendeltem ebből az anyagból, van egy tervem, de még csak gondolatban, majd meglátjuk lesz-e belőle valami. A nagymama virágoskertje is kezd tetszeni, most hogy van maradék anyagom varrtam egy pár -sok- hatszöget, most ki vannak szépen rakva a nagyasztalra, s ahányszor elmegyek előtte mindig változtatok rajta, s majd biztos lesz egy pont amikor azt mondom, hogy na így varrom őket össze!...csak közben ne jöjjön senki ebédre vendégségbe!!! ;-)





4 megjegyzés:

Monika írta...

Ügyes vagy!!! Szépeket fogunk még tőled látni!

bruercsi írta...

Nagyon klassz lett!!
Kinagyítottam, de nem láttam benne a hibát, igaz, hogy az, aki csinálja, az mindig tudja hol a bibi! De "Nopara", nagyon néztem, de nem láttam :) Mutatta Katika, hogy ezt is lehet többféle módon összeállítani? Ezzel a technikával varrtam én is az első párnámat
További szép napot!

maca írta...

Gratulálok a sikeres lépésekhez, szépek :)
Irígykedem, hogy eltudtok járni a tanfolyamokra, nekem a szombat még sokáig tabu, a suli miatt. addig is marad a tátikázás, meg a néha varrok valami apróságot.

Monika írta...

Kérlek,nézz be hozzám!

Related Posts with Thumbnails