Ma feketepontot kaptam...itthon...a hétvégi betegeskedés miatt, csak épp annyi kaja készült ami vasárnap délben elfogyott, nem volt erőm egész hétre főzni. Ezért ma megint kellett valamit főzni... nademit??!! ...volt itthon kb. 1 kg sertéscomb, hát legyen pörkölt nokedlivel, azt mindenki szereti!...gondoltam én!?... a család meg hümmögött, hogy igen, igen! na de mindig pörkölt! Anya most kapsz egy feketepontot!!...erre gondoltam egy merészet, ha ti így, én úgy! s újítottam!!...gondolom nem találtam fel a "spanyolviaszt", de sikeredett egy finomat kreálnom...
A besózott sertéshús szeletek közé tettem 1 szelet sajtot, szárazkolbászt, paradicsomot, paprikát, hagymát, a tetejére bevagdalt füstöltszalonnát, lefóliáztam s be a sütőbe...kb háromnegyedóra után levettem a fóliát, s pirosra sütöttem...nyam,nyam,nyam...s a feketéből piros lett, mármint pont! :P :D
6 megjegyzés:
nyammmmmiiii:))) Mit etettek hozzá?
Nyamm nyamm, bizony :-) Már a leírástól megindult a nyálelválasztásom.
Ez nagyon fincsi, én is szoktam csinálni, csak egy kicsit másképp. Alufóliát kiterítek és arra rétegezem hosszában a hozzávalókat: hús, hagyma, paprika, paradicsom, szalonna,karikára vágott krumpli és ami még van itthon. A végén szorosan rátekerem a fóliát és a "rudat" egy tepsibe rakom majd be a sütőbe. Így köretet sem kell csinálni.
Nagyon kreatív vagy, és adtál egy jó ötletet:)
Szép hetet neked:)
Remek receptet alakítottál, nagyon gusztán néz ki! :)
Ügyes vagy:) Sokszor nehéz kitalálni mit is enne meg a család. Na akkor szoktam én is minden otthon található hozzávalót egybeönteni:)
Megjegyzés küldése