2009. október 26., hétfő

Brezno...Szakmai tanulmányút...

Október 23...ismét szakmai tanulmányút!...ezúttal Szlovákia - Brezno - volt az úticél...a nevelőtestületünk önkormányzati innovációs pályázat útján nyerte el ezt az összeget, amelyből fedezve lett a 2 napos szakmai út...
Itt a csapat, a határ utáni első benzinkútnál, matrica vásárlás közben. Még esett az eső, párás volt minden, mi meg álmosak.

Sajnos Brezno határában kényszer pihenőt kellett tartanunk, a konvoj utolsó autóját baleset érte, hátulról beléjük "száguldott" egy autó...Egyik kolléganőnk meg is sérült, kórházba kellett szállítani. Szerencsére nem lett komolyabb baja, csak megfigyelésre tartották bent. De hát így már nem tudott velünk jönni tovább :(...Míg vétlen sofőrünk a hivatalos dolgokat intézte, addig mi itt "gyönyörködtünk" a tájban. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy István kamionsofőr, s rögtön tudta, hogy mit is kell tenni. A kocsi ugyan nem látványosan sérült, de hát már nem lesz a régi. Remélem sikerül minden költséget behajtani a biztosítón, mert hát mindent azonnal kellett fizetni (mentő,kórházi ápolás, vizsgálatok stb...)

Úti célunk első állomása ez az óvoda....mintha itthon lennénk!... Elég lehangoló látvány volt a csodás környezetben ez a panel rengeteg...a fénykép értékét emeli a falon lévő paca!!! ... aki én volnék! :P :D


....viszont az ovis csoport szobából ezt lehet látni...háááát kárpótol a kilátás...
...vendéglátóink kitettek magukért!! nem volt semmi az a vendéglátás amit kaptunk!...egy kis részlet...
...még ajándékot is készítettek a gyerekek nekünk!...

...kukucs!!...találd ki hogy ki vagyok???...

...az egész napos szakmai "nyüzsi" után még discot is szerveztek nekünk!...

Itt pedig már Cierny Balogban, azaz Feketebalogban vagyunk, igazi zenekar "húzta a nótánkat"a finom ebéd mellé!! :D Ebben a faluban található egy nagyon szép "erdei iskola", kb. 3,6 km-es sétáló-oktató tanösvénnyel, s erdei vasúttal, ami tavasztól-őszig működik.

Az ügyesebbje még havas tájat is fényképezhetett!!...igaz csak így távolról...:D


2 megjegyzés:

Abile írta...

Nagyon szép helyen jártatok... Nem árultad el, hogy mi volt abban a gombolyagban... :o)) titok??

Körmi írta...

ÁÁÁÁ!!dehogy!!!...szintén egy kisegér, csak jobban elbújt, s nem szürke, hanem fehér. :DDD

Related Posts with Thumbnails